Levering

Himmelske Gaver har alle varer på lager i Norge, og ordrer sendes senest neste virkedag (man-fre) etter at vi har mottatt din bestilling.

Du vil få en leveringsbekreftelse så snart din bestilling er pakket og klargjort for sending, etter dette er det ikke lenger mulig å endre på bestilingen.

Fast fraktpris er kr. 69.-  Gratis frakt på ordrer over kr. 800.-

Pakken sendes med Posten / Bring og normalt mottar du varene i postkassen 3-4 virkedager fra vi har mottatt din bestilling. Dersom pakken er for stor for postkassen vil den bli videresendt til ditt lokale postkontor / post i butikk. Postkontoret gir deg da beskjed så snart pakken kan hentes.

Merk at frakttider er veiledende og eventuelle forsinkelser hos transportør er utenfor vår kontroll.


Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. Penger for produktene vil bli returnert til din konto så snart pakken er registrert returnert, merk at du vil bil fakturert for de faktiske fraktkostnadene inkl. returkosnad.

 

Retur

Det er enkelt å returnere varer til Himmelske Gaver: 

1. Hent pakken på posten dersom du ikke har mottatt den i postkassen

2. Legg produktene du ønsker å returnere i egnet emballasje (produkter må returneres i opprinnelig tilstand uten brutt emballasje)

3. Send en e-post til himmelskegaver@live.no og informer om returen

4. Send returvarene (kunden er ansvarlig for returporto) sammen med angrefristskjema som ble sendt sammen med ordrebekreftelsen til:

    himmelskegaver.no, v/stubban, Postboks 17 Skjelsvik, 3906 Porsgrunn